blog2020-02-17T15:42:12+00:00

BLOG

Een verandering van uw lichaam die bij u past!

Diode Laser Ontharing

mei 11th, 2021|

Nooit meer haartjes op plekken waar u ze niet wilt hebben. Eindelijk is er een manier die pijnloos, effectief en snel is. Een behandeling met de diode laser is comfortabel en geeft maximaal resultaat. Geschikt voor ieder huidtype!

Rondleiding Germone De Lima

oktober 14th, 2020|

Van Dr. Taams kreeg Germone De Lima een rondleiding in onze klasse 1 operatiekamer. Hier voeren wij alle chirurgische en invasieve ingrepen uit. Onze OK voldoet aan de strengste waardoor we cliënten verantwoorde en professionele zorg kunnen bieden.

VI Peeling (Acne)

januari 21st, 2020|

In 2013 zat ik in het vliegtuig van Nederland naar Curaçao. Ik ben geboren en getogen Curaçaose, maar woonde destijds voor mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste in Nederland en ging stagelopen bij een schoonheidssalon op het eiland.

Oxygenetix

oktober 24th, 2019|

Mijn moeder had vroeger haar eigen schoonheidssalon. Toen ik een meisje van nog maar elf jaar oud was gluurde ik altijd heel nieuwsgierig mee. Ik vond het allemaal prachtig! Zo probeerde ik make-up aan te brengen en leerde spelenderwijs wat je hier allemaal mee kan doen. Hier ligt de basis voor mijn passie voor huidverzorging en make-up.

Viderm Peeling

september 14th, 2019|

Ik ben een enorm actief persoon, altijd bezig rondom mijn huis, dagjes strand met mijn kinderen, als ik maar buiten en bezig ben. Stilzitten komt niet in mijn woordenboek voor.

Ga naar de bovenkant