VIDERM PEELING

Anissa (48) heeft een peeling behandeling gehad bij Cosmetic Center Curaçao van het merk VI Derm. Ze vertelt ons haar ervaring over de procedure, de behandeling en natuurlijk over het eindresultaat!

Ik ben een enorm actief persoon, altijd bezig rondom mijn huis, dagjes strand met mijn kinderen, als ik maar buiten en bezig ben. Stilzitten komt niet in mijn woordenboek voor. Door de jaren heen ben ik daardoor continue blootgesteld aan de zon die hier op Curaçao elke dag schijnt. Doordat ik veel buiten ben en pas op latere leeftijd begonnen ben met het gebruiken van huidverzorgingsproducten begint dit nu te tekenen in mijn gezicht. Een vriendin raadde mij aan om een keer een peeling te gebruiken. Ik ben daar eigenlijk een beetje sceptisch over. Je hoort toch regelmatig verhalen over peelings die slecht worden uitgevoerd en hierdoor geen mooi resultaat geven. Maar mijn vriendin verzekerde mij ervan dat als ik me goed aan de instructies zou houden, mijn huid er enorm van zou opknappen.

De peeling die ze mij adviseert is van het merk VIDerm, een zachte peeling die op de huid blijft zitten en niet irriteert. Op Curaçao wordt deze peeling uitgevoerd door de cosmetisch specialisten van Cosmetic Center Curaçao.  Zij staan erom bekend dat ze cosmetische zorg op hoog niveau aanbieden. Dit geeft mij een veilig gevoel en na een prettig intakegesprek en huidanalyse door een arts, besluit ik dat ik dit zeker wil proberen! Het cosmetisch center is gevestigd in een prachtig authentiek landhuis. In de behandelkamer staat een comfortabele stoel waarin ik plaats neem. De specialist die mij behandeld neemt nogmaals de procedure met me door. Dan wordt mijn huid grondig schoongemaakt met een lotion, zodat mijn huid helemaal vetvrij is. Vervolgens wordt de peeling met een gaasje aangebracht. Ondanks dat de peeling een beetje prikkelt op mijn huid voel ik me heel ontspannen en voelt de omgeving heel vertrouwd aan. De behandeling duurt ongeveer 45 minuten en hierna is mijn gezicht een beetje rood. Al snel ontstaat er een mooie, gezonde gloed over mijn huid. De volgende dag op mijn werk krijg ik enorm veel complimenten van al mijn collega’s over hoe stralend ik eruitzie. Geweldig gewoon! Ik weet dat ik hierna een aantal dagen uit de zon moet blijven, een moeilijke opgave voor een druk type zoals ik. Maar de specialisten hebben me op het hart gedrukt dat dit echt nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Gedurende deze verplichte “rust” dagen vervelt de huid in mijn gezicht zichtbaar en geleidelijk zie je dat mijn huid zich echt aan het vernieuwen is.

We zijn nu een week verder en het resultaat is schitterend. Veel van mijn fijne lijntjes zijn verdwenen, mijn huid voelt zacht aan en ik ben weer blij als ik in de spiegel kijk. Ik voel me weer zelfverzekerd en straal de hele dag. Oh, en al mijn collega’s willen nu natuurlijk ook deze VIDerm peeling.

Ik kan het ze van harte aanraden!

Laatste Nieuws

Share This Post