DR.

PATRICE GRABIETS

Dr. Patrice Grabietz is geboren en getogen in Enschede, maar met een Indische moeder en een Duitse vader liggen zijn roots verspreid over de hele wereld.

Na zijn studie Geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht, liep Patrice stage aan de Universiteit van Kaapstad, Harvard Medical School en Tufts University School of Medicine in Boston, waarna hij zich vanaf 2001 specialiseerde tot plastisch chirurg.
Zijn vakgebied is groot: van chirurgische veranderingen binnen de transgenderchirurgie tot reconstructieve microchirurgie van het hoofd- en halsgebied, en de reconstructieve borstchirurgie.

RECONSTRUCTIEVE CHIRURGIE

Zijn jarenlange ervaring binnen de reconstructieve chirurgie hebben ertoe geleid dat dr. Grabietz deze speciale technieken ook binnen de esthetische chirurgie kan toepassen.

Zodanig dat hij nu tot één van Nederlands beste plastisch chirurgen behoort. Patrice is gespecialiseerd in (Fleur-de -lis) buikwandcorrecties, borstchirurgie en bilvergroting met protheses.

“Het is belangrijk dat je als plastisch chirurg realistische verwachtingen schept, een betrouwbaar advies geeft en een hoge mate van gedegenheid kunt leveren. Het is mijn doel om je een veilige omgeving met een ervaren team van gekwalificeerde specialiste te bieden en je in alle privacy te behandelen. Eerlijkheid en een hoog kwaliteitsniveau, dat is waar het in mijn ogen om draait.”

NEDERLANDSE VERENIGING

Dr. Grabietz is lid van de Nederlandse Vereniging van Plastische Chirurgie en de Federatie Medisch Specialisten en heeft als BIG-registratie nummer 69048565201.

COSMETIC CENTER
CURACAO