DRS.

KAREL TAAMS

Als ervaren plastisch chirurg beheerst Drs. Karel Taams vele aspecten van de plastische chirurgie. Hij richt zich voornamelijk op cosmetische chirurgie, zoals o.a. gelaatscorrecties, borstcorrecties, buikwandcorrecties, liposuctie en lipofilling.

OPLEIDING

Na zijn middelbare school is deze geboren Curaçaoënaar in Nederland geneeskunde gaan studeren. In 1988 behaalde hij zijn artsexamen aan de Universiteit van Amsterdam. In Johannesburg, Zuid-Afrika heeft hij de opleiding algehele chirurgie, plastische, reconstructieve en handchirurgie doorlopen en afgerond. Na zes jaar specialisatie en werkervaring in ’s werelds drukste ziekenhuizen is hij teruggekeerd naar Nederland.

WERKERVARING

Na een jaar werkzaam te zijn geweest in het academisch ziekenhuis van Rotterdam heeft hij zijn Zuid Afrikaanse opleiding Plastische chirurgie in Nederland erkend gekregen.  Vervolgens is Drs. Taams naar Engeland verhuisd en als consultant plastisch chirurg voor de National Health Service gaan werken. Hier werkte hij vijf jaar als reconstructief plastisch chirurg in het grootste ziekenhuis van Zuid West Engeland, Derriford Hospital. Tevens voerde hij esthetische operaties uit in het privé ziekenhuis Nuffield. Na twaalf jaar internationale ervaring besloot Dr. Taams terug te keren naar zijn geboorte-eiland Curaçao. Op Curaçao heeft hij zich verder gespecialiseerd in met name de cosmetische chirurgie.

BIJSCHOLING

Drs. Taams volgt zijn jaarlijkse bijscholing op de internationale plastische chirurgie congressen in de VS. Hij is lid van zowel de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie als de American Society of Plastic Surgeons.

COSMETIC CENTER
CURACAO