DR.

JAN DE JONG

Meermalen per jaar voert dr. de Jong als consulent gelaatscorrecties uit bij Cosmetic Center Curaçao. Hij doet dit in samenwerking met de lokale KNO-artsen en in het bijzonder met dr. Lysandra Berenos Riley. Door deze samenwerking is de patiënt gegarandeerd van een optimale voor- en nazorg.

OPLEIDING

Na de opleiding tot KNO-arts in Utrecht is dr. de Jong een half jaar werkzaam geweest bij professor Claus Walter in Düsseldorf. Hier heeft hij zich verder gespecialiseerd in de plastische chirurgie van het gelaat. Dr. de Jong heeft zich tevens gespecialiseerd in duikgeneeskunde en is hij in 2004 uitgezonden naar Kenia om voor African Doctors KNO-operaties bij kinderen uit te voeren.

WERKERVARING

Al meer dan 36 jaar verricht dr. de Jong als KNO-arts aangezichtsoperaties. Hieronder verstaan we neuscorrecties, facelifts, oorcorrecties, ooglidcorrecties en liposuctie van de kin. Bij neuscorrecties is hij vervend voorstander van de gesloten techniek. Op deze manier zorgt hij ervoor dat de patiënt geen littekens overhoudt aan de operatie. Ook is de hersteltijd na de ingreep aanzienlijk korter is dan bij de open-approach operatie.

BIJSCHOLING

Als geregistreerd specialist is dr. de Jong bevoegd en bekwaam om aangezichtschirurgie te verrichten. Ook is hij lid van, oftewel Board Certified bij de European Academy of Facial Plastic Surgery. Hij woont jaarlijks diverse congressen, seminars en workshops bij die betrekking hebben op de aangezichtschirurgie. Tevens is hij lid van de werkgroep voor aangezichtschirurgie van de KNO Vereniging in Nederland.

COSMETIC CENTER
CURACAO