DR.

CARLA MESSINA

Dr. Carla Messina komt oorspronkelijk uit Argentinië en is gespecialiseerd in esthetische geneeskunde en flebologie. Ze is toegewijd aan het bestuderen van de anatomie en fysiologie van de oppervlakkige en diepe aderen van het lichaam en de voornaamste pathologie. Dit omvat bijvoorbeeld spataderen en hun complicaties.

OPLEIDING

Nadat ze haar studie als huisarts heeft afgerond, voltooide ze haar studie aan het Francisco de Miranda National Experimental University als chirurg. Haar postdoctorale studie, met de specialisatie in esthetische en reconstructieve geneeskunde heeft zij in 2007 aan de Argentine Association of Aesthetic Clinic behaald.

WERKERVARING

Dr. Messina is tevens gecertificeerd bij het prestigieuze Argentine Phlebological Foundation als specialist in de behandeling van veneuze insufficiëntie. Hierdoor kan zij behandelingen uitvoeren van allerlei medische of esthetische aandoeningen binnen deze gebieden. Ze heeft dertien jaar ervaring op het gebied van flebologie en esthetische geneeskunde. Deze ervaring heeft zij opgedaan in Venezuela en de afgelopen drie jaar op Curaçao.

COSMETIC CENTER
CURACAO