DIODE LASER

vanaf US$ 25.-

De ideale, effectieve en uiterst veilige behandeling voor ontharen.

Of bel ons voor meer informatie: +5999 7882020

Openingstijden:

MA & DI: 8.00 – 18.00
WOE: 8.00 – 19.00
DO: 8.00 – 18.00
VRIJ: 8.00 – 17.00
ZA: alleen op afspraak  

DIODE LASER

Een pijnloze behandeling in een veilige omgeving.

De diode laserbehandeling is de ideale behandeling voor definitief ontharen. Ongewenste haren en overbeharing zijn verleden tijd. De diode laser levert hoogfrequente, lage vloeiende pulsen en kan veilig worden gebruikt op alle huidtypes, zowel de lichte als de donker huid.

Het ingebouwde koelsysteem koelt de huid direct en zorgt voor een vrijwel pijnloze ervaring

DIODE LASER ONTHARING

Haren groeien in verschillende fasen en daardoor zijn er meerdere behandelingen nodig met een interval van enkele weken of maanden om de gewenste zone optimaal te ontharen. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig maar het individuele resultaat is afhankelijk van verschillende medische en genetisch factoren. Bij een meer gepigmenteerde huid kan dit aantal wat hoger liggen. Ook donker gekleurd haar geeft sneller resultaat dan licht gekleurd haar. .

HOE WERKT DE DIODE LASER

Vergeleken met de ‘Intense Pulsed Light’ (IPL), werkt Diode Laserontharing sneller en effectiever. Diode-lasers gebruiken een enkele golflengte van licht met een hoge abruptiesnelheid in melanine. Door de gerichtheid op de melanine rondom de haarzakjes, zijn de haren binnen een paar behandelingen (definitief) weg. Terwijl de melanine opwarmt, vernietigt het de wortel en de bloedstroom naar de follikel, waardoor de haargroei permanent wordt uitgeschakeld. Met permanente laserontharing bedoelt men het blijvende haarreductie tot circa 80%. De haarzakjes die tijdens de behandelingen beschadigd zijn, zullen niet terugkomen.

Na iedere behandeling worden de haren minder, dunner, groeien minder snel en zijn lichter van kleur. Wel kunnen slapende haarzakjes actief worden onder invloed van veranderingen in het lichaam, zoals hormonale schommeling, menopauze, zwangerschap of gebruik van bepaalde medicaties. Ook kunnen donshaartjes onder invloed hiervan weer in dikke haren veranderen. Dit proces kan met laserontharing niet veranderd worden, maar kan echter in geen geval het permanent ontharen tenietdoen.

Dit maakt de Diode Laser tot beste permanente ontharingsmethode.

Voor de behandeling

Vermijd zonnebrand of overmatige blootstelling aan de zon voorafgaand aan de behandeling. We raden u aan om het gebied waar u wilt behandelen 24 uur van tevoren wilt scheren, zodat de laser in de haarwortel kan doordringen. Wax, sugar, epileer of bleek geen haar een maand voor de behandeling omdat de wortel intact moet blijven zodat de laser het haar effectief kan vernietigen

FAQ

Meer informatie over de behandeling.

De diode laser biedt maximaal behandelcomfort en optimale resultaten op lange termijn. Ook biedt het een kortere behandeltijd dan bijvoorbeeld de IPL. De behandeling zelf is niet helemaal pijnloos. De gevoeligheid verschilt per persoon en is ook afhankelijk van het lichaamsdeel dat behandeld wordt. Iedere flitst voelt als een soort ‘prikje’. Dit gevoel is noodzakelijk voor een effectieve behandeling. Verder kan de huid warm aanvoelen. De diode laser heeft een kristalvrieskoeling contactkoeling (+ 5 ° C) om het huidoppervlak te beschermen, waardoor de behandeling een comfortabele, pijnvrije ervaring is voor patiënten. Na de sessie wordt de behandelde zone ingesmeerd met een koelende vocht inbrengende crème.

Na de behandeling is vermijding van blootstelling aan de zon aan te raden en het gebruik van een zonnebrandcrème (spf 50+). Zongevoeligheid van het behandelde gebied kan enkele weken na een laserbehandeling blijven bestaan. Een goede vocht inbrengende crème moet de huid goed gehydrateerd houden.

Na de behandeling moet u merken dat het haar langzamer, dunner en zachter groeit. Je kunt het haar afscheren als je dat wilt. Wax, sugar, epileer of bleek het haar niet tussen de sessies in. Elk behandeld gebied heeft verschillende sessies nodig voordat het haar volledig wordt verwijderd. Het is raadzaam om elk nodig sessie binnen de aan te raden periode bij te wonen om het beste resultaat te behalen.

Om in aanmerking te komen voor de Diode-laser ontharing, moet u rekening houden dat u geen lichtgevoelige medicijnen gebruikt zoals antibiotica, antihistaminica, malaria-medicijnen, kankerchemotherapie-medicijnen en andere kankergeneesmiddelen, hartmedicijnen, statines (HMG-CoA-reductaseremmers), diuretica, diabetische geneesmiddelen, pijnstillers, huidmedicijnen, psychiatrische geneesmiddelen, psychiatrische geneesmiddelen, antischimmers, sommige parfums.Deze moeten minstens 7 dagen voor de behandeling gestopt zijn. Daarnaast wordt een zelfbruiner ook voor 7 dagen voor de behandeling afgeraden.

WAT MENSEN ZEGGEN !

Perfectioneer uw schoonheid met alleen de beste cosmetische producten. De producten die wij aanbieden zullen een zichtbare en positieve verbetering op uw huid teweegbrengen, zijn veilig en gebruiksvriendelijk. Onze cosmetische specialisten geven u graag persoonlijk advies over welk product u het beste kunt gebruiken.

Rosa van Dijk (Nederland)

PRIJSLIJST

Overzicht van de kosten bij Cosmetic Center Curaçao

BEHANDELING PRIJS in Ang.
Benen boven v.a. 175.-
Benen onder v.a. 175.-
Benen compleet v.a. 250.-
Bikinilijn v.a. 75.-
Bikinilijn Extended v.a. 85.-
Bikinilijn Brazilian v.a. 115.-
Bikinilijn totaal Hollywood v.a. 150.-
Bikinilijn plus oksels v.a. 120.-
Bikinilijn extended plus oksels v.a. 130.-
Bikinilijn Brazilian plus oksels v.a. 180.-
Billen compleet v.a. 170.-
Bilnaad of navelstreep v.a. 95.-
Borst v.a. 150.-
Borst en buik v.a. 285.-
Buik v.a. 160.-
Tepelhof v.a.  65.-
Voorhoofd v.a.  60.-
Wangen v.a.  60.-
Bovenlip v.a.  60.-
Kin v.a.  60.-
Bakkebaarden v.a.  75.-
Oorschelpen v.a.  45.-
Wenkbrauwen tussen v.a.  50.-
Nek v.a.  75.-
Gezicht compleet v.a. 155.-
Rug v.a. 210.-
Schouders v.a. 140.-
Rug plus schouders v.a. 260.-
Armen boven v.a. 125.-
Armen onder v.a. 125.-
Armen compleet v.a. 175.-
Oksels v.a.  75.-